Overslaan en naar de inhoud gaan

Plan je bezoek

Hier vind je alle informatie om je bezoek aan het Rubenshuis voor te bereiden.

Praktische info

Praktische informatie over openingsuren, ticketverkoop, bereikbaarheid en toegankelijkheid. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Het museum is open

De tuin van het museum sluit. De museumruimtes blijven open tot 8 januari 2023. Lees hier wat dit betekent voor jouw bezoek.

 

RH_sluit

Het Rubenshuis sluit op 9 januari 2023

Het Rubenshuis sluit op 9 januari 2023. Wil je het museum nog bezoeken? Koop vooraf je tickets online.

Ook interessant

atelier_laatstekans

Kom nog een laatste keer bij Rubens over de vloer

De komende weken is het je laatste kans om het Rubenshuis te bezoeken. Op 9 januari sluit het museum tijdelijk voor renovatie en uitbreiding. Met een rijkelijk gevuld programma neemt het Rubenshuis afscheid van het publiek. Met concerten, rondleidingen, een cocktaildegustatie, lezingen en nocturnes neemt het Rubenshuis afscheid van het publiek. Ontdek hier het volledige aanbod.

Museumshop

Een schilderij van Rubens ligt misschien net iets boven uw budget, maar geen nood. In onze museumshop vindt u vast en zeker een geschikt geschenk voor een Rubensfan of een mooi aandenken aan uw bezoek.

Uit in Antwerpen

Wie Antwerpen wil ontdekken, doet dat in de voetsporen van Rubens. Drie routes tonen de mooiste plekjes, musea en markten in de stad. Allemaal Rubens getint.

Zien en doen

Wat is er te zien?

Naast de vaste presentatie zijn er ook tijdelijke tentoonstellingen, het gebouw, een uitgebreide collectie,...

Wat is er te doen?

Plant u een bezoek alleen, met familie, met uw klas of school, met een groep of bedrijf? Hier vindt u alle activiteiten terug.

Schrijf je in op de nieuwsbrief