Studentenjobs

We zoeken twee studenten voor de bibliotheek van het Rubenshuis, die tijdens schooljaar 2024-2025 één dag per week het team komen versterken.

Ben je gepassioneerd door kunst(boeken) en historisch onderzoek? In het Rubenshuis ontdek je hoe wij onze bibliotheek en archieven up-to-date houden, digitaliseren en aan een breed publiek tonen. 

Tijdens schooljaar 2024-2025 zoeken we twee studenten die het bibliotheekteam van het Rubenshuis komen versterken:

 

Verhuismedewerker Rubenshuis bibliotheek 

 

  • Vacaturenummer 1
  • 1 dag/week

 

In de zomer van 2024 verhuizen we maar liefst 2 kilometer aan onderzoekscollecties naar een nieuw gebouw op Hopland 13. Daar komen onze ruime bibliotheek, kunstwerkdocumentatie en kunsthistorische archieven, in nieuwe depots en op twee leeszaalverdiepingen te staan. Voor het komende schooljaar zoeken we een jobstudent die 1 dag per week meewerkt aan de taken die bij de nazorg van die verhuis horen. 

 

Medewerker leeszaal Rubenshuis bibliotheek

 

  • Vacaturenummer 18
  • 1 dag/week

 

Antwerpenaren verwachten dat erfgoed goed wordt bewaard en vlot raadpleegbaar is. Daar kan jij als jobstudent aan bijdragen. We zoeken voor het Rubenshuis een gemotiveerde jobstudent die bezoekers bedient en begeleidt in de leeszaal. Heb jij interesse in de oude Vlaamse kunst en werk je nauwkeurig? Dan horen we graag van je.

 

Solliciteren voor vacatures 1 en 18 kan tot en met 14 juni 2024 via de website van stad Antwerpen.

Nu solliciteren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en activiteiten van het Rubenshuis? Abonneer je op de nieuwsbrief.
Inschrijven