Overslaan en naar de inhoud gaan
RH_sluit Ans Brys

Het Rubenshuis sluit op 9 januari 2023

Het Rubenshuis sluit op 9 januari 2023. Wil je het museum nog bezoeken? Koop vooraf je tickets online.

Het Rubenshuis is nog open tot 8 januari 2023. Alle museale ruimtes blijven open. Vanaf het najaar starten de werkzaamheden voor de nieuwe tuin en is de huidige tuin niet meer toegankelijk voor de bezoekers.

In 2027, het jaar van Rubens' 450ste verjaardag, verwelkomt het museum opnieuw het publiek. De nieuwbouw op Hopland opent zoals voorzien in 2024.    

Koop vooraf je tickets online. Het Rubenshuis heeft een beperkte bezoekerscapaciteit en tijdsblokken zijn snel volzet. Je kan ook tickets kopen aan de kassa’s zolang de maximumcapaciteit niet is bereikt. 

 

Koop tickets

Koop hier je ticket

 

Gluren bij de buren

Staan er lange wachtrijen voor het Rubenshuis? Het Museum Mayer van den Bergh en het Museum Plantin-Moretus liggen op wandelafstand.

Het Museum Mayer van den Bergh dompelt je onder in een heel bijzondere, intieme, huiselijke sfeer. Je maakt er kennis met een wonderlijke collectie en met de man die ze in zijn eentje verzamelde. En met de wereldberoemde Dulle Griet van Pieter Bruegel.

Koop een combiticket voor een bezoek aan Museum Mayer van den Bergh en het Rubenshuis.  

  • € 16
  • Selecteer "Combi Rubenshuis - Museum Mayer van den Bergh" bij "Aantal" in de ticketshop

In het Museum Plantin-Moretus wandel je binnen in de drukkerij en het woonhuis van de familie Plantijn-Moretus. Alsof je er 400 jaar geleden gewoon vriend aan huis was.

Schrijf je in op de nieuwsbrief