Overslaan en naar de inhoud gaan

Museumshop

Een schilderij van Rubens ligt misschien net iets boven uw budget, maar geen nood. In onze museumshop vindt u vast en zeker een geschikt geschenk voor een Rubensfan of een mooi aandenken aan uw bezoek.

In onze shop ligt een ruim assortiment aan originele hebbedingen. Met kunstpublicaties, kunstmagazines, wenskaarten, leuke gadgets, schrijfwaren, kledij, accessoires en nog veel meer.

Onlangs toegevoegd

Wat dacht u van een vouwbare vaas, een prachtige keukenschort, een handig etui voor uw handtas of een heerlijk geurend stuk zeep? Al deze nieuwe aanwinsten zijn geïnspireerd op het recent gerestaureerde topstuk de Kunstkamer van Cornelis van der Geest, één van de blikvangers uit de eigen collectie. We stellen ze kort aan u voor.
 

Een 17de eeuwse keukenschort

Kook in stijl met deze prachtig afgewerkte keukenschort geïnspireerd op de collectie van het Rubenshuis. U kan kiezen uit twee originele dessins. De ene print is geïnspireerd op het gerestaureerde internationale topstuk de Kunstkamer van Cornelis van der Geest. De andere schort heeft als patroon de figuratieve tegels van de authentieke keuken van Rubens, storytiles anno 1610.

Prijs: 29 euro

Vouwbare vaas

Zeg het met bloemen. U vindt dat niet origineel of duurzaam genoeg? Zeg het dan met een vaas. En wel met een vouwbaar exemplaar. Handgemaakt, ecologisch en met een fantastische print uit het topstuk de Kunstkamer van Cornelis van der Geest. Interessant om weten: de vaas kan tegen een stootje, want ze is gemaakt van waterbestendige schuimstof.

Prijs: 16 euro

Een handige, stijlvolle etui

U vindt nooit wat u zoekt in uw handtas? Dan biedt deze opvallende multifunctionele etui een elegante oplossing. Met zijn felle kleur is hij in één oogopslag terug te vinden. Te gebruiken als pennenzak, toilet- of make-uptasje. En met een stijlvol detail uit het topstuk de Kunstkamer van Cornelis van der Geest.

Prijs: 18 euro

Heerlijk geurende zeep

De laatste jaren hebben we met zijn allen nog nooit zoveel onze handen gewassen. De heerlijk geurende zeep geïnspireerd op de Kunstkamer van Cornelis van der Geest tilt het handen wassen naar een hoger niveau. De fraaie verpakking maakt van dit toiletartikel niet alleen een genot voor handen en neus, maar ook voor uw ogen.

Prijs: 8 euro

 

Spring eens binnen

Museumshop Rubenshuis

  • Glazen paviljoen voor de hoofdingang (Wapper 9-11, 2000 Antwerpen)
  • Open van dinsdag t/m zondag van 10 tot 16:30 uur.
  • Toegang gratis

Schrijf je in op de nieuwsbrief