Overslaan en naar de inhoud gaan
Mensen in het museum

Als groep naar het museum

U maakt deel uit van een groep of een vereniging van mensen met een hart voor Rubens. Dan hebben wij voor u de perfecte uitstap.

Opgelet: omwille van het coronavirus zijn deze rondleidingen tijdelijk niet te boeken.

Als groep of klas heeft u de keuze uit verschillende rondleidingen, waarvan sommige met een verrassende insteek. Dat kunnen geleide bezoeken zijn in het museum of door Rubens geïnspireerde stadswandelingen. Ook een bezoek met een groep maar zonder gids is perfect mogelijk.

 

Een groepsbezoek zonder gids

Uw groep is groter dan 12 personen? Gelieven dan vooraf te reserveren. Geef het aantal deelnemers en de datum en het uur van uw bezoek door via rubenshuis@stad.antwerpen.be

 

Een groepsbezoek met gids

Misschien verkiest uw groep tijdens uw bezoek het gezelschap van een professionele gids? Zij vertellen – in het huis van Rubens of tijdens een stadswandeling – met veel vuur over het leven en het werk van de grote kunstenaar.

 

Aanbod voor groepen

Palazzo aan de Schelde

Welkom in het huis van Peter Paul Rubens! Zijn oeuvre inspireert al vierhonderd jaar kunstenaars en kunstliefhebbers wereldwijd. Veel van zijn werk ontstaat in dit huis.

Barokstad der Nederlanden

Zin in een stevige stadwandeling met de nodige ‘body’? Peter Paul Rubens, Anthony Van Dyck en Jacob Jordaens, de drie 'prinsen' van de Antwerpse barok, tonen u met gepaste trots enkele barokke architectonische hoogstandjes in hun stad.

Met Rubens op stap

Op wandel door de stad van Rubens begint in de buurt van de Schelde, al eeuwenlang de levensader van Antwerpen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief