Overslaan en naar de inhoud gaan
vm_Rubenshuis_75_jaar_21072021_hogeres-15.jpg

Bezoek het Rubenshuis in groep

Je maakt deel uit van een groep of een vereniging van mensen met een hart voor Rubens? Dan hebben wij voor jou de perfecte uitstap.

Als groep of klas heb je de keuze uit verschillende rondleidingen. Dat kunnen geleide bezoeken zijn in het museum of door Rubens geïnspireerde stadswandelingen. Ook een bezoek zonder gids is perfect mogelijk.
 

Praktisch

Bezoek zonder gids

  • Voor een bezoek zonder gids stuur je een mail naar rubenshuis@antwerpen.be. Vermeld in je e-mail: je gewenste datum, aankomstuur van je bezoek en het aantal deelnemers.
  • Boek je tickets voor het museum vooraf online:

Reserveer tickets

Bezoek met gids

  • Reserveer minstens één week op voorhand.
  • Voor een bezoek met een museumgids reserveer je online via Experience Antwerp
  • Boek je tickets voor het museum vooraf online:

Reserveer tickets

  • Op het moment van je bezoek meld je 10 minuten voor de start van de rondleiding jezelf aan in het paviljoen voor de ingang van het museum.

 

Aanbod voor groepen

Palazzo aan de Schelde

Welkom in het huis van Peter Paul Rubens! Zijn oeuvre inspireert al vierhonderd jaar kunstenaars en kunstliefhebbers wereldwijd. Veel van zijn werk ontstaat in dit huis.

Barokstad der Nederlanden

Zin in een stevige stadwandeling met de nodige ‘body’? Peter Paul Rubens, Anthony Van Dyck en Jacob Jordaens, de drie 'prinsen' van de Antwerpse barok, tonen u met gepaste trots enkele barokke architectonische hoogstandjes in hun stad.

Met Rubens op stap

Op wandel door de stad van Rubens begint in de buurt van de Schelde, al eeuwenlang de levensader van Antwerpen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief