Overslaan en naar de inhoud gaan
Agneskena

Concert: Oriana Ikomo

De Brusselse muzikante brengt een exclusief concert in het groot atelier van het Rubenshuis. 

  donderdag 22 december 2022 van 20:30 tot 22:00

Oriana Mangala (23) is een Brusselse muzikante/performer. Na het zoeken van haar eigen sound in verschillende projecten en haar studies aan het Koninklijk conservatorium van Gent maakt zij sinds kort muziek onder de naam Oriana Ikomo. Haar inspiratie haalt ze uit o.a de Jazz, Soul, RnB en Elektronische muziek (Solange, Nils Frahm, FKA twigs, James Blake...). Maar ook de renaissance en barok zijn een grote inspiratiebron  voor haar. Haar muziek is een unieke dromerige, volle sound die haar soulvolle stem begeleidt.

 

Praktisch

 • Donderdag 22 december van 20.30 uur tot 22 uur

  • 20.30 uur: mogelijkheid tot bezoek Rubenshuis
  • 21 uur: start concert
  • 22 uur: einde
 • Prijs: €12/ €8/ €0 (inclusief museumbezoek) – Heb je recht op een korting? Breng je kortingsbewijs mee en toon het met je e-ticket.
 • Het aantal plaatsen is beperkt, dus koop vooraf je ticket.

Koop hier je ticket

Onze activiteiten

atelier_laatstekans

Kom nog een laatste keer bij Rubens over de vloer

De komende weken is het je laatste kans om het Rubenshuis te bezoeken. Op 9 januari sluit het museum tijdelijk voor renovatie en uitbreiding. Met een rijkelijk gevuld programma neemt het Rubenshuis afscheid van het publiek. Met concerten, rondleidingen, een cocktaildegustatie, lezingen en nocturnes neemt het Rubenshuis afscheid van het publiek. Ontdek hier het volledige aanbod.

Schrijf je in op de nieuwsbrief