Overslaan en naar de inhoud gaan
Pauserende studenten in de binnentuin Jeroen Broeckx

Studeernocturne

Samen studeren betekent ook samen zweten en samen ontspannen. Op donderdagavond 8 juni verwent het Rubenshuis 20 studenten tijdens een exclusieve studeernocturne. Jij zorgt voor je studiemateriaal, wij zorgen voor koffie, ontspanning en de juiste sfeer voor een perfect studieavondje! 

    donderdag 8 juni 2023 van 16:30 tot 22:00

In volle blokperiode wil het Rubenshuis er zijn voor de studenten. In samenwerking met STUDY360 organiseert het Rubenshuis een studeernocturne. Studeren kan op donderdag 8 juni uitzonderlijk tot 22 uur. Reken op lekkere koffietjes en  verfrissende dranken ter bevordering van de concentratie. Even ontspannen tussen het studeren door? Dat kan de hele dag en avond met sjoelbak, eggeschieten, trou-madame of klimbak. 

Bij mooi weer zullen er extra studeerplekken zijn in de binnentuinen of kan je even de ogen sluiten in één van onze ligstoelen in het zonnetje. 

Praktisch

  • Donderdag 8 juni vanaf 16.30 uur tot 22 uur
  • In de Kolveniersstraat 20, in de binnentuin (bij mooi weer) en in de leeszaal (we hebben enkele uitzonderlijke stilteplekken voorzien)
  • First come, first served, registreren en inchecken via Study360.

Ook interessant

Studerende studenten in de Kolveniersstraat

Studeren in het Rubenshuis

dinsdag 16 mei 2023 tot vrijdag 30 juni 2023 van 8:45 tot 16:30

Wil je studeren in een unieke setting? In Rubens' tijd was het Rubenshuis een plek voor leerlingen en studenten en dat is deze blokperiode niet anders. Van 16 mei t.e.m 30 juni stellen we in en rond het Rubenshuis studeerplekken ter beschikking voor ijverige studenten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief